k43 - Vodice, kuća 300 m2 na parceli 448 m2, pogled na more, 150 m od mora!! (prodaja)

ID:
k43
Mjesto :
Vodice
Kvart:
Vodice
Ukupna površina:
300,00 m2
Površina okućnice:
448,00 m2
Cijena:
5.068.883,48 kn (675.000,00 €)
Broj etaža kuće:
Višekatnica
Broj soba:
8
Broj kupaonica:
6
Vlasnički list:
Uredan
Građevinska dozvola:
Ima
Uporabna dozvola:
Ima

Oprema

Loggia, Vrt, Terasa, Stolarija: PVC, Parket, Klima, Internetski priključak, Roštilj, Šupa: Podrum, Vrtna kućica, Parking: Više mjesta, Telefonski priključak: Ima, Pogled na more, Udaljenost od mora: 150 m

OPIS

Vodice, odlična lokacija- pogled na more, 150 m od plaže i 2. red od mora, prodaje se višestambena kuća na četiri etaže ukupne površine 300 m2 na parceli 448 m2, parkiralište za 4 automobila- idealna za turističku djelatnost.

Kuća je kvalitetne i čvrste gradnje i redovito je održavana. Podjeljna je na tri nadzemne etaže i jednu podzemnu (podrum) od kojih svaka ima svoj zaseban ulaz iz zajedničkog stubišta.

Koncepcija kuće:
Podrum- dvije prostorije ukupne površine 40 m2 od kojih se jedna koristi kao vešeraj;
Prizemlje- trosobni stan koji se sastoji od dnevnog dijela koji sadrži hodnik, kuhinju, dnevni boravak sa blagavaonom te izlaz na terasu u čijem produžetku se nalazi veći dio okućnice sa lijepom hortikulturom i ljetnom kuhinjom, dok su u spavaćem dijelu stana smješteni predsoblje, dvije sobe i kupaona, sve zajedno ukupne površine 106 m2 (obračunat koeficijent za terasu);
Kat- hodnik, četri sobe od kojih dvije imaju terase sa pogledom na more; svaka soba je klimatizirana i ima vlastitu kupaonu, ukupne površine 96 m2 (obračunati koeficijenti za terase) .
Potkrovlje- jednosobni apartman koji se sastoji od predsoblja, kuhinje sa blagavaonom, loggie sa pogledom na more, sobe i kupaone, ukupne površine 56 m2 (obračunati koeficijenti za terase).

Kao što smo već spomenuli, u produžetku prizemne terase smješten je stražnji dio dvorišta sa lijepom i održavanom hortikulturom i ljetnom kuhinjom koja je opremljena sa krušnom peći i roštiljem.
U sklopu prednjeg dijela okućnice nalazi se parkiralište za četri automobila.
Dokumentacija je u cijelosti uredna i moguća je kupovina putem kredita.
© 2021. Sva prava pridržana, TOTAL solution