k15 - Zagreb (okolica), Gornji Dragonožec, moderna obiteljska kuća bruto površine 300 m² na parceli površine 700 m²

ID:
k15
Mjesto :
Zagreb - Okolica
Kvart:
Gornji Dragonožec
Godina izgradnje:
Novogradnja
Ukupna površina:
300,00 m2
Površina okućnice:
700,00 m2
Cijena:
563.209,28 kn (75.000,00 €)
Broj etaža kuće:
Katnica
Tip Objekta:
Samostojeća
Broj soba:
5
Broj kupaonica:
2
Stanje:
Roh bau
Orijentacija:
Istok Zapad
Vlasnički list:
Uredan
Građevinska dozvola:
Ima
Energetski razred:
-

Oprema

Balkon, Vrt, Terasa, Stolarija: Drvena, Garaža: Ima, Prijevoz: Autobus


OPIS

Zagreb (okolica), Gornji Dragonožec, moderna obiteljska kuća u u rohbau fazi, bruto površine 300 m², na zemljištu površine 700 m², smještena na gornjodragonošku cestu s prekrasnim pogledom na šumovite brežuljke. 50 metara od kuće nalazi se autobusna stanica za oba smjera, 2 km od kuće se nalazi škola, novosagrađeni dječji vrtić, dom zdravlja i ljekarna.
Kuća je otvorenog karaktera i praktično je koncipirana za moderan obiteljski život. U prizemlju se nalazi predulaz, hodnik, wc, kotlovnica, garderoba, garaža sa spremištem, veliki dnevni boravak i blagovaonica 39 m² koja je šankom odvojena od kuhinje 10,5 m² iz koje se ulazi u podrum 22 m². Dnevni boravak je povezan kliznom stijenom sa velikom djelomično natkrivenom terasom 33 m². Na katu se nalaze dvije dječje sobe svaka površine 11,5 m² i sa izlazima na terasu 13,4 m², dvije kupaonice, roditeljska soba 12,6 m², garderoba, radna soba 12,6 m² sa izlazom na terasu 8,4 m² i galerijom.
Orijentacija kuće je istok zapad. Kuća ima povučene električne instalacije i djelomično je ožbukana. Kuća je kvalitetno građena i zidana je porotherm blokovima. Ima drvenu stolariju koeficijenta propusnosti topline 1,1.
Dokumentacija je uredna i uključuje pravomoćnu građevinsku dozvolu i plaćene sve komunalne i druge doprinose, što kupcu olakšava i ubrzava dovršetak kuće i nudi mu mogućnost završnog uređenja prema vlastitom izboru.
© 2019. Sva prava pridržana, TOTAL solution